Vacatures en stages

Vacature
Wij zijn per direct op zoek naar een projectmedewerker erfgoededucatie.

Erfgoed Brabant vindt dat je met erfgoed niet vroeg genoeg kunt beginnen. En dus zetten we in op het onderwijs. We doen dat onder andere door educatieprofessionals- en vrijwilligers uit de erfgoedsector te ondersteunen en door leerkrachten in het basis- en voortgezet onderwijs handvatten te geven om erfgoed uit de omgeving in te zetten in de klas. Daarom zijn we op zoek naar een educatiespecialist, die deze werkzaamheden mee wil oppakken.

Meer informatie over deze vacature vindt u hier.

Interesse?
Voor meer informatie over Erfgoed Brabant zie: www.erfgoedbrabant.nl. Voor meer informatie over erfgoededucatie kijk op: www.erfgoedbrabantacademie.nl/voorleerkrachten. Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Tera Uijtdewilligen.

Sollicitaties met CV kunnen vóór 25 juli 2019 gericht worden aan Tera Uijtdewilligen via terauijtdewilligen@erfgoedbrabant.nl onder vermelding van 'projectmedewerker educatie’.

Geselecteerde kandidaten ontvangen na deze datum per e-mail een uitnodiging voor een gesprek.

Open sollicitatie
Een open sollicitatie kunt u sturen naar Mark Mooren

Stage
Geïnteresseerd in een stage bij Erfgoed Brabant? Neem contact op met Mark Mooren. Dan kijken wij of we een uitdagende opdracht hebben.

Erkend leerbedrijf
Erfgoed Brabant is een erkend leerbedrijf. De wet educatie beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. Erkende leerbedrijven zijn een schoolvoorbeeld voor de branche. Door studenten te helpen opleiden leveren zij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap.

©2019 Erfgoed Brabant