Vacatures en stages

Vacature vooronderzoeker voor project 'Het andere verhaal. Noord-Brabant in de Tweede Wereldoorlog'

Het project 'Het andere verhaal. Noord-Brabant in de Tweede Wereldoorlog (2022-2025)' is onderdeel van het programma Crossroads Brabant ’40-’45. In Crossroads worden persoonlijke, levensveranderende verhalen verteld over de Tweede Wereldoorlog in Brabant. De komende jaren werken we toe naar het herdenken en vieren van 80 jaar vrijheid in 2024-2025. Dat doen we door middel van verschillende projecten, waaronder het maken van een publicatie over het verhaal van WOII in Noord-Brabant, met als werktitel 'Het andere verhaal. Noord-Brabant in de Tweede Wereldoorlog (2022-2025)'.

Voor deze publicatie is Erfgoed Brabant op zoek naar een jong, afgestudeerd historicus (m/v/x), die bestaande kennis over de Tweede Wereldoorlog in Noord-Brabant inventariseert en ordent. De vacature sluit op 30 mei 2022. De looptijd van de inventarisatie bedraagt 6 maanden parttime: van 31 mei 2022 tot en met oktober 2022. We bieden je een vergoeding van €12.000,- (inclusief BTW).

Bekijk hier de hele vacature. Is deze functie je op het lijf geschreven? Dan komen we graag met jou in contact! 

Open sollicitatie

Een open sollicitatie kunt u sturen naar naar Mark Mooren. 

Stage

Zou je graag stage lopen bij Erfgoed Brabant? Neem contact op met Mark Mooren. Dan kijken wij of we een uitdagende opdracht hebben. Klik hier voor de contactgegevens van Mark Mooren.

Erkend leerbedrijf

Erfgoed Brabant is een erkend leerbedrijf. De wet educatie beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. Erkende leerbedrijven zijn een schoolvoorbeeld voor de branche. Door studenten te helpen opleiden leveren zij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap.