Field Heritage School

In 2021 werkt Erfgoed Brabant samen met partners Rempart (Frankrijk) en ARCHÉ (Roemenië) aan de organisatie van de Field Heritage School. Deze zal worden georganiseerd in Nederland, op de grens tussen Noord-Brabant en Gelderland, te midden van het netwerk van waterlinies: de Zuiderwaterlinie, de Oude Hollandse Waterlinie en en de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Te midden van deze sporen van het verleden zal de Field Heritage School plaatsvinden. Gedurende vijf dagen brengen we oude en nieuwe deelnemers uit het The Future is Heritage-netwerk samen voor een interactief en inspirerend programma. In workshops, werkateliers en presentaties benaderen en bediscussiëren we actuele thema’s en nieuwe initiatieven in het Europese erfgoedveld, zoals erfgoed en toerisme en erfgoed en sociale cohesie.

Een internationaal projectteam bestaande uit jonge professionals werkt aan de voorbereidingen van de Field Heritage School. Terwijl we toewerken naar een live evenement, werken we aan een online programma. We stellen aan ons netwerk de vraag welke ervaringen zij hebben met online werken en met ons mee te denken. Wilt u uw ervaringen met ons delen? Dat kan via een (Engelstalige) enquête. Klik hier om de enquête in te vullen. 

 

 


Verantwoordelijke medewerker(s)
Anne-Wil Maris
Anne-Wil Maris
Projectleider
Bekijk profiel
 
©2021 Erfgoed Brabant