Het geheim van Waneind

Een doe-boek voor kinderen van 7-12 jaar. Ga mee met Bram en Noor op een spannende reis door Brabant en ontdek samen het geheim van Waneind.

"Het geheim van Waneind" is een lees- en doe-boek voor iedereen tussen de 7 en 12 jaar en staat boordevol bezoektips, weetjes, puzzels en doe-opdrachten voor binnen en buiten.

Er is iets raars aan de hand in Waneind. Als Bram en Noor in dit Brabantse dorpje komen wonen, vinden ze het maar saai. Maar dat verandert als ze een oude kaart vinden. Samen met teckel Guus gaan ze op onderzoek uit. De kaart brengt ze door heel Brabant en bij elke plek die ze bezoeken komen ze meer te weten over het geheim van Waneind.

Zal het ze lukken op tijd achter de waarheid te komen? Want sommige mensen willen liever dat alles geheim blijft......

Bram en Noor bezoeken in 'Het geheim van Waneind' zes Brabantse natuurgebieden en landschappen: Wouwse Plantage, de Biesbosch, de Loonse en Drunense Duinen, de Maashorst, de Groote Peel en de Kempen.

Beschikbaarheid

"Het geheim van Waneind" is voor slechts €4,95 verkrijgbaar via de webwinkel van Erfgoed Brabant en bij diverse VVV's, musea en bezoekerscentra in Brabant.

Voeg dit artikel toe aan uw winkelwagen:
Prijs: € 4,95
Exclusief verzend- en administratiekosten

Verantwoordelijke medewerker(s)
Ninke van der Heijden
Ninke van der Heijden
Projectleider
Bekijk profiel