Archeologische Najaarsstudiedag op zondag 3 november

- 14 oktober 2019

Het Noord-Brabants Archeologisch Genootschap organiseert samen met Brabants Heem de Archeologische Najaarsstudiedag op zondag 3 november.

Het is het NBAG en Brabants Heem weer gelukt om een sterk programma samen te stellen voor de Archeologische Najaarsdag. Het thema van de dag is 'Landelijke wonen in prehistorisch en historisch Brabant' en behandelt recente en grootschalige archeologische onderzoeken in Noord-Brabant.

Op de studiedag komen de verschillende recente en grootschalige archeologische onderzoeken aan bod die zijn uitgevoerd in Noord-Brabant, waarbij belangwekkende vondsten en ideeën zijn opgedaan die met name tot nieuwe inzichten hebben geleid over het landelijk wonen in Noord-Brabant. Tijdens de studiedag worden de resultaten van wetenschappelijke archeologische projecten op een directe en een toegankelijke manier nader toegelicht. Elke opgraving heeft weer iets bijzonder in zich. Dit staat garant voor een zeer interessante studiedag, waardoor u weer op de hoogte bent van de laatste stand van het archeologisch onderzoek in Noord-Brabant.

Meer informatie

©2019 Erfgoed Brabant