Save the date - Webinar: Haal samen meer uit erfgoed

- 7 mei 2021

In 2021 onderzoeken Erfgoed Brabant, Erfgoed Gelderland, Erfgoedhuis Zuid-Holland en de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed hoe erfgoedparticipatie en burgerinitiatieven op het gebied van erfgoed optimaal ondersteund kunnen worden. In de drie provincies is een Erfgoedparticipatieloket ingericht waar u terechtkunt voor ondersteuning en advies. Klik hier voor meer informatie over het Erfgoedparticipatieloket.

Het project houdt verband met het Europese Verdrag van Faro. Dit verdrag benadrukt de maatschappelijke en verbindende waarde van erfgoed en het belang van deelname door de samenleving. Ben u een erfgoedvrijwilliger? En wilt u meer weten over het Verdrag van Faro en hoe u dit kunt toepassen voor uw erfgoedorganisatie? Op 10 juni 2021 organiseren Erfgoed Brabant, Erfgoed Gelderland en Erfgoedhuis Zuid-Holland de online bijeenkomst 'Haal samen meer uit erfgoed'. Tijdens de bijeenkomst worden inspirerende voorbeelden uit de praktijd gepresenteerd. 

Meer informatie over de bijeenkomst 'Haal samen meer uit erfgoed' volgt binnenkort. Houd hiervoor de Agenda van de Erfgoed Brabant Academie in de gaten.