Erfgoedontmoeting: Erfgoed van iedereen?!

Het uitgelezen moment om elkaar te inspireren, te ontmoeten en samen de balans op te maken.

De Erfgoedontmoeting zou plaatsvinden op 18 november 2021. Wegens de oplopende coronabesmettingen en de aangescherpte coronamaatregelen heeft Erfgoed Brabant besloten de bijeenkomst te verplaatsen naar het voorjaar op 31 maart 2022. De Erfgoedontmoeting vindt plaats bij Willem Twee Poppodium aan de Boschdijkstraat 100 in Den Bosch. Ruim op tijd zal Erfgoed Brabant de uitnodiging voor de Erfgoedontmoeting sturen naar het erfgoedveld.

Tijdens de Erfgoedontmoeting zullen we met elkaar in gesprek gaan over de thema's diversiteit, toegankelijkheid en inclusie in relatie tot het erfgoedveld. 

De mensen die zich voor de Erfgoedontmoeting van 18 november hebben opgegeven, zijn per mail geïnformeerd over de verplaatsing. Heeft u vragen? Neem dan vooral contact op met Dieuwertje de Nigtere of Heleen Regenspurg

Tekst loopt door onder foto.

Erfgoed Brabant en diversiteit, toegankelijkheid en inclusie

In 2020 is Erfgoed Brabant actief aan de slag gegaan met de thema's diversiteit, toegankelijkheid en inclusie. Erfgoed Brabant heeft het werken met deze thema's opgedeeld in drie lijnen: 

  • Een wederzijdse uitwisseling van kennis en ervaringen met andere (erfgoed)instellingen.
  • Het interne traject van Erfgoed Brabant, getiteld Traject ID.
  • De verschillende (samenwerkings)projecten van Erfgoed Brabant die oog hebben voor diversiteit, toegankelijkheid en inclusie. 

Het thema van de Erfgoedontmoeting: Erfgoed voor iedereen?! sluit aan op dit traject. Klik hier voor meer informatie over de werkzaamheden van Erfgoed Brabant rondom diversiteit, toegankelijkheid en inclusie. 

 

 


Verantwoordelijke medewerker(s)
Dieuwertje de Nigtere
Dieuwertje de Nigtere
Projectleider
Bekijk profiel
Heleen Regenspurg
Heleen Regenspurg
Redactie Erfgoed Brabant Academie / Netwerk
Bekijk profiel
Doret Eeken
Doret Eeken
Projectmedewerker
Bekijk profiel
Josewine Hubers
Josewine Hubers
Secretariaat
Bekijk profiel
Kenmerken
Thema:
actualiteit
Doelgroep:
erfgoedveld
Soort:
evenement