Elke vrijdag digitaal inloopspreekuur bij de Digitaal Erfgoed Coach

- 15 mei 2020

Nu we thuis werken en elkaar niet kunnen ontmoeten, ontwikkelen onze skills op het gebied van digitaal communiceren in razend tempo. Nooit gedacht dat we samen zoveel kunnen bereiken zonder elkaar ook fysiek te ontmoeten. Het blijkt nog maar eens hoe oneindig de digitale mogelijkheden zijn. Dat geldt ook zeker voor de culturele en erfgoedsector. 

Velen hebben de afgelopen periode dan ook hun creativiteit de vrije loop gelaten om hun publiek ook online nog steeds te laten genieten van al het moois dat ons erfgoed te bieden heeft. De Digitaal Erfgoed Coach is er juist om allerhande collectiebeherende instellingen te ondersteunen in dit proces.

Vandaar dat wij nu elke vrijdag een digitaal inloopspreekuur organiseren waar u terecht kunt met al uw vragen omtrent digitalisering, het online presenteren van collecties en subsidiemogelijkheden op dit gebied. Tevens is het een uitstekende plek om collega’s te ontmoeten en ervaringen te delen.

U kunt uw coach in Noord-Brabant – Sies Vonk – vanaf nu behalve via de normale kanalen ook elke vrijdagochtend tussen 10.00 en 1100 uur benaderen via https://meet.jit.si/digitaalerfgoedcoach. Dit is heel eenvoudig. U hoeft zich niet te registreren, u hoeft niets te downloaden. Plak enkel bovenstaand adres in de adresbalk van uw internetbrowser en voilà: u wandelt het spreekuur binnen! Het enige waarvoor u zelf moet zorgen, is het kopje koffie … 

Hopelijk tot binnenkort!