Nieuwe vacature: Erfgoed Brabant zoekt een Digitaal Erfgoed Coach

- 5 september 2019

Erfgoed Brabant is per direct op zoek naar een: Digitaal Erfgoed Coach 0,6 fte (21,6 uur per week).

Wie zoeken wij?
Is digitale toegankelijkheid van erfgoed een doel waar u graag aan bijdraagt? Heeft u brede kennis van digitalisering en bent u op de hoogte van de Nationale Strategie Digitaal Erfgoed? Bent u bekend met de digitale technieken die in het Netwerk Digitaal Erfgoed (NDE) worden toegepast om digitaal erfgoed zichtbaar, bruikbaar en houdbaar te maken? Kunt u kennisbehoefte en hulpvragen snel analyseren en vertalen naar ondersteuning op maat?

Dan hebben wij een boeiende functie voor u!

Arbeidsvoorwaarden
De functie betreft 21,6 uur per week (0,6 fte). Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en relevante werkervaring. Voor de functie geldt de CAO Sociaal Werk. Het betreft een tijdelijkefunctie tot en met 31 december 2020.

Interesse?
De volledige vacaturetekst kunt u hier lezen.
Deze vacature komt voort uit de intensiveringsopdracht digitalisering die het ministerie van OC&W aan het Netwerk Digitaal Erfgoed heeft gegeven. U kunt hier het plan van aanpak lezen dat de het Netwerk Digitaal Erfgoed heeft geschreven over de invulling van deze opdracht.

Voor meer informatie over Erfgoed Brabant zie: www.erfgoedbrabant.nl. Voor meer informatie over het Netwerk Digitaal Erfgoed kijk op: www.netwerkdigitaalerfgoed.nl.

Vragen?
Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Annette Gaalman (inhoudelijke vragen) via 06-52 78 93 97 of Mark Mooren (vragen omtrent de procedure) via 06-52 78 94 08.

Sollicitaties met CV kunnen vóór 20 september 2019 gericht worden aan Mark Mooren via markmooren@erfgoedbrabant.nl onder vermelding van ‘Digitaal Erfgoed Coach’.

©2020 Erfgoed Brabant