Meld je activiteit optijd aan voor de Maand van de Geschiedenis

- 3 juli 2019

De zomer is aangebroken en dat betekent dat de organisatie van de Maand van de Geschiedenisdruk aan de slag is met het voorbereiden van de publiekscampagne. Als u uw activiteit ook wilt aanmelden dan kan dit zeker nog. Wij raden u wel aan om rekening te houden met een aantal belangrijke data, namelijk: 17 juli en 1 augustus.

Bestel het standaard promotiepakket voor 17 juli
Als u uw activiteit voor de zomervakantie aanmeldt, dan kan uw programmering meegenomen worden in de on- en offline campagne van de Maand van de Geschiedenis. Bestellen van het standaardpromotiepakket kan tot 17 juli. U beschikt dan over alle nodige promotiemiddelen, van de mooie indoorbanieren, posters tot ansichtkaarten. Meld daarom snel uw (eerste) activiteit aan.

Maak kans op vermelding in het Maand-magazine
Om zo goed mogelijk meegenomen te worden in de publiekscampagne is het van belang dat u uw activiteit voor 1 augustus op de website aanmeld. Zorg voor een pakkende titel, vlotte tekst en aansprekend beeld! Alle activiteiten die voor 1 augustus zijn aangemeldt, maken kans om opgenomen te worden in het Maand van de Geschiedenis-magazine, bijlage van de VPRO-gids en andere printuitingen. Daarnaast kunt u uzelf tot 1 augustus opgeven voor een bezoek van onze Reizende Reporters.

Voor meer informatie over de Maand van de Geschiedenis kunt u een bezoek brengen aan de website. Klik dan hier.

 

 

©2020 Erfgoed Brabant