Creativity World Forum 2019 in Brabant

- 30 september 2019

Dansende drones, ademloos luisteren, fascinerende vragen, voelbare dynamiek en een internationale vibe. Dat wilt u niet missen! Kom naar het Creativity World Forum 2019. Níet om achterover te leunen maar om positief bij te dragen aan iets groters dan uwzelf. Het jaarlijkse Creativity World Forum (CWF2019) is een driedaagse internationale conferentie van 21 t/m 23 oktober en vindt dit jaar plaats in Brabant. Centraal staat de kracht van creativiteit. Anders kijken, anders denken, anders doen. Iets wat wij ook bij erfgoed ter harte nemen. 

Het programma in een notendop
Op 21 oktober verzamelen 2.000 deelnemers zich in het CWF House in het Parktheater Eindhoven; ondernemers, creatieven, beleidsmakers, studenten en maatschappelijk betrokkenen. Dag 1 draait om kennismaking en inspiratie. Dag 2 waaiert uit over 5 Brabantse steden met elk een speciaal HUB-programma rondom een thema; verdieping en écht samen aan de slag. Op dag 3 wordt alle output samengebracht en uitgewisseld. Vanwege het internationale karakter is de voertaal Engels. Klik hier voor het uitgebreide programma.

Speciale ticketaanbieding
Graag nodigen we u uit om tegen een gereduceerd tarief deel te nemen. Registreer nu voor slechts € 395,- (in plaats van € 595,-) voor een driedaags All Access Ticket. Heeft u alleen interesse in een Local Experience Ticket? Dan betaalt u € 150,- (in plaats van € 225,-). Registreer via deze link om de korting toe te passen.

Meer informatie op de website van CWF.

©2020 Erfgoed Brabant