Mooie oogst aan aangemelde projecten voor de Brabantse Erfgoedprijs 2019

- 11 juli 2019

Op 30 juni 2019 is de aanmeldingstermijn van de Brabantse Erfgoedprijs 2019 gesloten. Dit jaar hebben we wederom veel aanmeldingen mogen ontvangen. Maar liefst 56 kandidaten dingen mee naar de Brabantse Erfgoedprijs 2019.  Bekijk hier de ingediende projecten.

Na een stevig juryproces worden er drie projecten geselecteerd. Uiteindelijk kiest het publiek uit deze drie projecten de winnaar, doordat ze kunnen stemmen op hun favoriete project. Wie deze winnaar is, maken we bekend tijdens de feestelijke Award Ceremony op 7 november 2019 in de Petruskerk te Vught.

Achtergrond Brabantse Erfgoedprijs
Toen en toekomst reiken elkaar de hand. Dat is de achtergrond van de Brabantse Erfgoedprijs; een tweejaarlijkse prijs die zich richt op het stimuleren van vernieuwing en ontwikkeling in de regionale erfgoedsector. De Brabantse Erfgoedprijs 2019 bestaat uit een geldbedrag van €10.000,- en een begeleidingstraject door Erfgoed Brabant specifiek gestoeld op de behoeften en wensen van het winnende project. Kortom, de Brabantse Erfgoedprijs is geen life time award, maar juist een prijs om talent aan te sporen.

©2020 Erfgoed Brabant