Erfgoed Brabant is met 'The Future is Heritage' aanwezig op slotbijeenkomst van het Europees Jaar van het Cultureel Erfgoed

- 1 november 2018

2018 is het Europees Jaar van het Cultureel Erfgoed. Nu het jaar bijna ten einde is, wordt het tijd om de opbrengsten van het Jaar te vieren tijdens de slotbijeenkomst. Ook wij zijn met een aantal jonge professionals aanwezig en zullen het gesprek aangaan over de verbetering van onze positie in de Europese erfgoedsector. 

De summit The Future is Heritage bracht in juni 2018 ruim 50 jonge erfgoedprofessionals uit 16 Europese landen samen in Berlijn. Vier dagen lang werkten zij met elkaar en wisselden zij van gedachten over de toekomst van de Europese erfgoedsector. Met de organisatie van het evenement kreeg Erfgoed Brabant er nieuwe nationale en internationale samenwerkingspartners bij en werden er bruggen geslagen.

De opbrengsten van de summit en de overige activiteiten van 'het Jaar' worden gevierd tijdens de slotbijeenkomst op 11 december 2018 in Rotterdam. Samen met een aantal jonge professionals is Erfgoed Brabant aanwezig en zullen we het gesprek aangaan over de verbetering van onze positie in de Europese erfgoedsector. Ook u bent van harte welkom!

Meer informatie over de slotbijeenkomst vindt u hier. Meer informatie over de summit The Future is Heritage leest u hier

©2019 Erfgoed Brabant