Nieuw! Iedere maand een nieuwe focus op Mestmag.nl

- 1 mei 2017

Vanaf mei ​leest u op Mestmag.nl iedere maand artikelen over één thema. Er wordt afgetrapt met een maand lang alles over 'nieuwkomers'. Nieuwkomers in de breedste zin van het woord: in Nederland, in Brabant, in het werkveld. Maar ook: mensen, organisaties, trends. Nieuwkomers zijn overal te vinden. En dat is maar goed ook, want zij zorgen voor een nieuwe, frisse en gezonde dynamiek.


U zult op Mestmag.nl in de maand mei dus allerlei artikelen lezen over nieuwkomers. Zo gaan de Mestmag.nl redacteuren onder andere het gesprek aan met We Are Public, duiken ze in de Makers Movement (een nieuwe beweging die volwassen begint te worden), verkennen ze de rol van kunst en cultuur in het laten aarden van Nieuwe Brabanders en onderzoeken ze op basis van videoportretten of vluchtelingen het Westen daadwerkelijk als hun gedroomde thuishaven zien.

Volg Mestmag.nl
Mestmag.nl is dé community voor cultuur in Noord-Brabant. Op Mestmag.nl leest u wekelijks over werken in de kunst- en cultuursector, maar ook Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram is Mestmag.nl te vinden. Wilt u iedere maand de aftrap van het nieuwe thema meemaken? Schrijf u dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Mestmag.nl wordt dankzij de partners Kunstbalie, Erfgoed Brabant, bkkc, Brabant C en Cubiss het komend jaar doorontwikkeld. Zo verschijnt er later een nieuwe website en is er binnenkort al een nieuwe look & feel.

©2021 Erfgoed Brabant