Museum Jan Cunen tekent voor samenwerking

- 24 januari 2017

Op maandag 23 januari 2017 tekende het bestuur van Museum Jan Cunen een samenwerkingsovereenkomst met Theater De Lievekamp, ROC de Leijgraaf en Van Gruijthuijsen Catering. Met deze partners gaat het museum in de toekomst nauw samenwerken om haar bezoekers een totaalbeleving te bieden en Oss cultureel op de kaart te zetten. Het eerste resultaat is Café Cunen dat op 1 mei open gaat voor publiek. In Café Cunen is iedereen van harte welkom; wel of niet gecombineerd met een bezoek aan een tentoonstelling.

Oss op de kaart
De komende jaren wil het museum de samenwerking steeds verder uitbouwen en daarmee het museum en cultureel Oss stevig op de kaart zetten. Samenwerken met Theater De Lievekamp is hierin een belangrijke stap.

Culinaire verrassing
Van Gruijthuijsen Catering gaat de events van het Museum op een verrassende manier culinair ondersteunen. Daarnaast lopen nu de voorbereidingen voor het behalen van het predicaat ‘Erkend leerbedrijf’. Talentvolle leerlingen van ROC de Leijgraaf kunnen dan in het museum opgeleid en begeleid worden.

 

©2019 Erfgoed Brabant