Doe mee en maak kans op de Brabantse Erfgoedprijs 2017

- 3 april 2017
Brabant zit vol erfgoed! Erfgoed Brabant gaat dit zichtbaar maken met de Brabantse Erfgoedprijs 2017. Innovatieve en creatieve erfgoedprojecten van vrijwilligers en professionals worden met deze prijs gestimuleerd. Er is €10.000 en een begeleidingstraject te winnen. Dus, waar wacht je nog op?
 
Erfgoed Brabant weet dat in de hele provincie veel mensen bezig zijn met kansrijke, zeer uiteenlopende initiatieven waarin het verleden een rol in speelt. En geschiedenis is nu actueler dan ooit. Om dit te behouden, door te geven aan toekomstige generaties én te stimuleren is de derde editie van de Brabantse Erfgoedprijs van start gegaan. Met een geldprijs een begeleidingstraject van een jaar om het mooiste initiatief een extra impuls te geven.
 
Doe mee en meld je aan!
Ben jij de vrijwilliger of professional die het Brabants erfgoed actief een warm hart toedraagt? En ben je innovatief en/of creatief bezig met een erfgoedproject? Doe dan mee via deze website! Deelnemen kan t/m. 31 mei 2017.
Hier lees je gelijk ook alle informatie over de criteria, het juryproces, de nominatie en inspirerende voorbeelden uit voorgaande edities. 


Zorg dat je op donderdag 5 oktober 2017 kans maakt op de Brabantse Erfgoedprijs 2017!
©2019 Erfgoed Brabant