65 jaar "Met Gansen Trou" op USB-stick

- 14 november 2016

Heemkundekring Onsenoort geeft sinds 1951 het heemkundeblad Met Gansen Trou uit. Inmiddels dus 65 jaargangen met maandelijks minimaal 16 pagina’s informatie over heemkundige onderwerpen als lokale geschiedenis, archeologie, monumenten, genealogie, natuur en landschap en dialecten. Met daarbij nog enkele themanummers is de reeks uitgegroeid tot bijna 14.000 pagina’s met een schat aan gegevens.

Bij de heemkundekring is nu een USB-stick verkrijgbaar. Deze bevat de volledige tekst en alle afbeeldingen uit de 65 jaargangen alsmede het bijbehorende repertorium. De stick bevat ook een zoekprogramma, waarmee ‘op woord’ gezocht kan worden. Door de stick te voorzien van twee aansluitingen, kan deze gebruikt worden op een desktop, een laptop, een tablet maar ook op een smartphone.

De stick is te bestellen door een e-mail te sturen naar bestuur@hkkonsenoort.nl met uw naam en postadres en een overmaking van €12,- (incl. verzendkosten) op banknummer NL19RABO0136504418 t.n.v. Heemkundekring Onsenoort te Nieuwkuijk o.v.v. MGT-stick.

©2021 Erfgoed Brabant