Cultuurfonds Brabant C van start

- 5 januari 2015

Op 29 januari 2015 gaat Brabant C, het nieuwe cultuurfonds van de provincie, van start.  Dat willen we graag samen met u vieren. Daarom organiseren bkkc, Kunstbalie, Erfgoed Brabant, Cubiss, Prins Bernhard Cultuurfonds, provincie Noord-Brabant en Brabant C een feestelijke culturele netwerkbijeenkomst. Wees erbij en ontmoet nieuwe mensen, oude bekenden en onverwachte gasten!

Meld u hier aan

Op 4 juli 2014 besloot Provinciale Staten tot de oprichting van het cultuurfonds Brabant C, waarmee 25 miljoen Euro beschikbaar komt voor kunst en cultuur in Brabant. Gedeputeerde Brigite van Haaften stelt dat het fonds meer is dan een subsidieloket: “Het fonds staat midden in de gemeenschap. We praten met initiatiefnemers die naar ons toe komen, maar we gaan ook zelf actief naar initiatieven op zoek. Want we willen een bijdrage leveren aan het aanjagen en ontwikkelen van kansrijke initiatieven die Brabant versterken.”

Inmiddels zijn de voorzitter van de Raad van Toezicht en de directeur van het Cultuurfonds Brabant C benoemd: respectievelijk Bert van der Els en Frans van Dooremalen.

Zie:
Brabant C fonds geeft cultuur impuls
Staten akkoord met cultuurfonds Brabant C
Bert van der Els voorzitter RvT Brabant C
Van Dooremalen directeur Brabant C

©2021 Erfgoed Brabant