Erfgoedfair


   20 mei 2017 10:00 - 20 mei 2017 16:00

Op zaterdag 20 mei vindt van 10.00 tot 16.00 uur op de Generaal de Bonskazerne in Velp (Noord-Brabant) de zevende editie van de Erfgoedfair plaats. De rijksmonumentale kazerne is een unieke evenementenlocatie voor vraag en aanbod rondom historisch wonen. Ruim 40 organisaties tonen hun producten en diensten, van traditioneel vakmanschap en oude materialen tot interieurs. Een interessant dagje uit voor eigenaren en liefhebbers van jaren ’30 woningen, landhuizen, oude industriecomplexen, kerken en ander (monumentaal) erfgoed.

Naast de informatiemarkt zijn er lezingen en workshops en vormt het terrein het decor voor aan militair erfgoed gerelateerde programmaonderdelen. Het volledige programma wordt binnenkort bekendgemaakt. Houd hiervoor de site van de Erfgoedfair in de gaten.

Entree
In de online voorverkoop tot en met 19 mei kost een toegangskaart €9,50. Bezoekers tot en met 17 jaar hebben gratis toegang. Bestel uw ticket(s) via www.erfgoedfair.nl. Aan de kassa betalen bezoekers € 12,50 voor de entree.

Over de Erfgoedfair
De Erfgoedfair is een halfjaarlijks evenement dat steeds op een andere (monumentale) locatie in Nederland plaatsvindt. Op de Erfgoedfair komen vraag en aanbod samen in een historische ambiance. Stichting Nederland Monumentenland is de organisator van de Erfgoedfairs. Deze stichting wil evenementen organiseren en interactie tot stand brengen die een relevante bijdrage leveren aan kennisdeling over en beleving van monumenten, initiatieven die het draagvlak voor monumenten versterken. Om dit te realiseren organiseert Nederland Monumentenland onder meer de Erfgoedfair, de Bankgiro Loterij Open Monumentendag en het Nationaal Monumentencongres.

De Erfgoedfair zit ook op Facebook.


©2017 Erfgoed Brabant