De Brabantse Erfgoedprijs

De finalisten zijn bekend!

De finalisten voor de Brabantse Erfgoedprijs 2017 zijn bekend! Uit maar liefst 72 inzendingen heeft een vakjury afgelopen juni acht shortlist projecten geselecteerd, die hun project voor de jury hebben gepitcht. Op 11 september koos de jury in het finale juryberaad de drie finalisten, waarop iedereen vanaf 15 september een stem uit kan brengen. Op 5 oktober vindt de Award Ceremony plaats. 

Na het finale juryberaad koos de jury de volgende drie finalisten: 

Zij maken kans op de stimuleringsprijs bestaat uit €10.000 en een jaar lang begeleiding. Ook u kunt uw stem uitbrengen voor uw favoriet. Klik hier om te stemmen.

Award Ceremony Brabantse Erfgoedprijs 2017

Op 5 oktober wordt bekend gemaakt wie zich de winnaar mag noemen van de Brabantse Erfgoedprijs 2017. Hierbij bent u van harte welkom. De uitreiking op 5 oktober vindt plaats van 18.00 tot 20.30 uur in het Duvelhok in Tilburg. Vanaf 17.00 uur kunt u met ons meegenieten van een lichte maaltijd. Na afloop proosten wij graag met u op de winnaar. De prijs wordt uitgereikt door de gedeputeerde Leefbaarheid en Cultuur, Henri Swinkels. 

Graag horen wij uiterlijk 1 oktober of wij u mogen begroeten bij de Award Ceremony. U kunt zich aanmelden via info@erfgoedbrabant.nl onder vermelden van 'Award Ceremony' en vergeet niet aan te geven of u een hapje mee eet. Wij kunnen een beperkt aantal gasten ontvangen. Dus mocht u verhinderd zijn, dan horen wij het graag. 

  • Datum en tijd eten: 5 oktober, 17.00-18.00 uu
  • Datum en tijd Award Ceremony: 5 oktober, 18.00-20.30 uur
  • Locatie: Duvelhok, Sint Josephstraat 133, Tilburg

Voorafgaand aan de Award Ceremony vindt de Erfgoedontmoeting plaats. Klik hier voor meer informatie over de Erfgoedontmoeting.  

Klik hier voor meer informatie over de Brabantse Erfgoedprijs.

Winnaar Brabantse Erfgoedprijs 2015, PopMonument, neemt de prijs in ontvangst.

De Brabantse Erfgoedprijs komt tot stand door samenwerking van Erfgoed Brabant met de Provincie Noord-Brabant.

 

 

 

 

Bewaren

©2017 Erfgoed Brabant